Horrach Moyà
PEP GIRBENT, Sòller, Mallorca, 1966.
Artista conceptual, Girbent crea obres a partir d’imatges extretes del cinema clàssic, d’obres dels grans mestres de la pintura, d’internet o de la seva imaginació per sacsejar valors com l’autenticitat, l’originalitat o la propietat. L’interessa provocar, juga amb l’espectador situant-lo en escenaris inclassificables on allò anècdotic pren protagonisme. La seva obra és una invitació a despertar de la letargia mental a la qual estem sotmesos.


Kaplan
ALBA SUAU, Palma, 1997. "Dentro".
Illes interiors i exteriors, mirades, des de l’aïllament, des de totes les perspectives possibles: espais bidimensionals i tridimensionals, a dalt-a baix, dins i fora. L’atzar d’unes taques que es mimetitzen amb el color de la realitat que les envolta. N’Alba Suau construeix les seves pròpies illes, llocs subtils, atmosferes de serenitat que ens captiven i que ens conviden a visitar la nostra pròpia memòria.

Kewenig
LEIKO IKEMURA. Tsu, Japó, 1951. "Pleasure garden"
Allunyada de corrents artístiques de moda, Leiko Ikemura es coneguda perls seus brumosos paisatges de somni i criatures metamòrfiques realitzades en aquarel·la o ceràmica. L’asimètric, l’incomplet, o l’ambigüitat de la tradición japonesa s’entrecreun amb els atributs oposats de la tradició occidental col·locant a l’espectador en un lloc d’incertesa on l’imaginat és acceptat com a real.


Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK