Pep Llabrés Art Contemporani
CRISTINA TOLEDO, Las Palmas de Gran Canaria, 1986. "La búsqueda infinita" L'obra de Cristina Toledo parteix de l’interès per la transformació de la imatge fotogràfica en imatge pictòrica. Habitualment treballa per series temàtiques, tractant qüestions com la memòria pública i privada, la representació de la identitat i els mecanismes de control imposats a través del no visible. En aquesta exposició ens planteja la utilització de diversos artefactes per modificar el cos femení en pro d’aconseguir un ideal de bellesa determinat.


6A
MATEU BAUZÀ, LOLA BERENGUER, PEP COLL, ÑACO FABRÉ, FERNNDO PAGOLA. "Paisatges transversals"
Les tècniques d’estampació uneixen a cinc artistes que treballen l’abstracció amb llenguatges personals i diferents tècniques. Des del color, Mateu Bauzà ens mostra paisatges interiors, Lola Berenguer la barreja d’art concret i líric, Fernando Pagola ens encisa amb l’essencialitat de les seves arquitectures de color, Pep Coll interpreta la poesia a través d’una simbologia pròpia i Ñaco Fabré fent de l’abstracció geométrica un contenidor de silencis plens.

Xavier Fiol
NICOLÒ BARAGGIOLI, Gènova, Itàlia, 1985. "Content and Form. The unity of opposites".
L’art de Nicolò Baraggioli té com a referent el minimalisme. Les seves obres són objectes físics, perfectament executats i exempts de qualsevol subjectivitat. L’estructura geomètrica, sòlida i essencial, es repeteix en mòduls fins a l’infinit llançant a l’espectador missatges òptic-perceptius que s’originen en el diàleg de les formes, la llum i l’espai.


Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK