Kewenig
LEIKO IKEMURA, Tsu, Japó, 1951. "Pleasure garden"
Allunyada de corrents artístiques de moda, Leiko Ikemura es coneguda perls seus brumosos paisatges de somni i criatures metamòrfiques realitzades en aquarel·la o ceràmica. L’asimètric, l’incomplet, o l’ambigüitat de la tradición japonesa s’entrecreun amb els atributs oposats de la tradició occidental col·locant a l’espectador en un lloc d’incertesa on l’imaginat és acceptat com a real.


AbaArtLab
JAIME SICILIA, Madrid, 1970. "Wald" Aquest amant de l’òpera, considera la bellesa una eina sanadora i l’obra d’art un contenedor d’històries. El seu mètode de creació parteix de l’introspecció i invita a la contemplació. L’exposició narra un fragment de l’òpera de Sigfrido, escrita per Wagner, aprofundint, a través d’ella, en el concepte del Bell i el Sublim de Kant i conectant-lo amb la mirada que els pintors de l’escola japonesa del s.XVI tenien de la naturalesa.


Pep Llabrés Art Contemporani
CRISTINA TOLEDO. Las Palmas de Gran Canaria, 1986. "La búsqueda infinita"
L'obra de Cristina Toledo parteix de l’interès per la transformació de la imatge fotogràfica en imatge pictòrica. Habitualment treballa per series temàtiques, tractant qüestions com la memòria pública i privada, la representació de la identitat i els mecanismes de control imposats a través del no visible. En aquesta exposició ens planteja la utilització de diversos artefactes per modificar el cos femení en pro d’aconseguir un ideal de bellesa determinat.


Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK