PELAIRES. Planta 0
Ángela Ferreira. Maputo, 1958. "Directe al gra"
Com a pensadora de les relacions entre Europa i Àfrica, Ferreira ha abordat la qüestió de les utopies descolonitzadores i les seves promese d'emancipació fent servir l'art com a eina de combat. El marc conceptual d'aquest projecte és el rendir tribut a Carlos Cardoso, periodista assassinat que va dedicar la seva vida a lluitar per la llibertat d'expressió.

PELAIRES. Planta 1.
Lucas Simoes. Brasil, 1980. "Inbound"
Instal·lació site-specific amb la que Lucas Simoes, valent-se de la seva mirada d'arquitecte i continuant amb el tema que domina tota la seva obra, llança preguntes sobre les formes i les maneres en les quals habitem, d'una forma temporal, un lloc amb tantes particularitats com és una illa.

XAVIER FIOL Palma
Fernando Megías. Barcelona, 1945. "De cap"
En un intent per empresonar la liquiditat de la qual parla Bauman, Fernando Megías ens procura coneixement i activa la consciència col·lectiva amb ironia i sentit de l'humor. La imatge i la paraula es conjuguen simultàniament en l'obra d'aquest artista multidisciplinar, que troba en l'art la seva forma de salvació.

PEP LLABRÉS ART CONTEMPORANI
Robert Ferrer. València, 1978. "L'interior de la forma"
Geometria abstracta, art òptic i art cinètic són els tres movimients de referencia per Robert Ferrer. Els seus universos gravitacionals, han deixat pas a espais que s'entreobren, que s'amaguen i ensenyen, mòduls que es repeteixen o línies en suspensió, tot, al servei de la tensió i de l'essència portada al límit.

HORRACH MOYÀ Drassanes
Lawrence Weiner. Nova York, 1942. "Swept Across"
Representant de l'art conceptual i del post-minimalisme, escull el llenguatge com a material mal·leable amb el qual dona forma a les seves escultures sense forma en un intent d'arribar a allò essencial. Cada paraula, l'idioma, el seu significat, el color, la tipografia, són part d'un llenguatge que alliberarà a l'espectador de qualsevol convencionalisme preestablert.

Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK