Pelaires
Elisabeth Mcintosh, Katherine Bernhardt, Elena Alonso, Larissa Lockshin, Cornelia Baltes, Adrianne Rubinstein, Sofia, Stevi, Patricia Treib, Tala Madani, Julia Dault. "CADMIO LIMON. An exuberant exploration of possibility"
Cristina Anglada, la comissaria d’aquesta exposició, reuneix l’obra de deu dones artistes, de diferents generacions i procedències que comparteixen l’interès pel color, la línia i la forma, establint un diàleg pictòric entre el tradicional, prenent a Matisse com a referent, i l’innovador. Les seves obres neixen de la feminitat reivindicant a través de la reflexió, l’humor, la crítica, el rebuig pels convencionalismes o la poesia el seu dret a expressar i a sentir des de la llibertat.


Xavier Fiol
NICOLÒ BARAGGIOLI. Gènova, Itàlia, 1985. "Content and Form. The unity of opposites".
L’art de Nicolò Baraggioli té com a referent el minimalisme. Les seves obres són objectes físics, perfectament executats i exempts de qualsevol subjectivitat. L’estructura geomètrica, sòlida i essencial, es repeteix en mòduls fins a l’infinit llançant a l’espectador missatges òptic-perceptius que s’originen en el diàleg de les formes, la llum i l’espai.


AbaArtLab
JAIME SICILIA, Madrid, 1970. "Wald"
Aquest amant de l’òpera, considera la bellesa una eina sanadora i l’obra d’art un contenedor d’històries. El seu mètode de creació parteix de l’introspecció i invita a la contemplació. L’exposició narra un fragment de l’òpera de Sigfrido, escrita per Wagner, aprofundint, a través d’ella, en el concepte del Bell i el Sublim de Kant i conectant-lo amb la mirada que els pintors de l’escola japonesa del s.XVI tenien de la naturalesa.


Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK