KEWENIG Palma
Tamina Amadyar. Kabul, 1989. "The big dipper"
Les seves pintures autobiogràfiques plasmen records dels espais on ha viscut o que ha visitat. Les masses de color i de llum inunden la superficie sense la presencia de cap element figuratiu, però, al mateix temps, fent-nos sentir els llocs i els espais que l'artista evoca.

MAIOR Palma
Edward Lipski. Londres, 1996. "Skin and Stone"
Mitjançant temes com el budú, la màgia, la imaginaria -principalment la xinesa i l'africana- Edward Lipski fa, a través de les seves escultures, un exercici constant de desplaçament espaial i temporal que porta l'espectador a una situació d'incomoditat i desassossec constants.

ABAART LAB
Bárbara Juan. Palma de Mallorca, 1965. "Un dia qualsevol"
L'exposició de Bárbara Juan és el fruit d'unir moments quotidians i atrapar-los a través de la ceràmica per convertir-los en eterns. Les seves flors, els grafismes en francès -sempre els mateixos- són el metrònom incansable que uneix les idees, tantes vegades inconnexes, com en la pròpia vida.

FRAN REUS. Planta 0
Jose Fiol. Palma de Mallorca, 1978. "Heart-Shaped Box"
Parlem de posveritat, de la generació beat, de música, de la intriga que provoquen cadascuna de les obres d'aquest artista que posa la pintura al servei del concepte per situar-nos en un territori on realitat i ficció es confonen. L'aconteixement sobre el qual l'artista investiga en aquesta ocasió és la trobada que varen mantenir Kurt Cobain i William Borroughs l'any 1993.

FRAN REUS. Planta -1
Adam Cruces. Tejas, 1985. "Piscis"
Aquesta exposició ens parla de l'estil de vida en les zones de costa, tot posant en relació el temps d'oci amb el paisatge. Sota aquesta primera mirada, ens trobem amb una crítica cap a la petjada nociva que deixa la societat de consum.

Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK