Para atenció als free tours que ofereix IntroArt. Són una alternativa als recorreguts standard perquè aquí, tu decideixes el preu. Visitarem quatre galeries d’art contemporani de Palma i la durada serà d’una hora. És una activitat formativa i divertida que, a més a més, està a l’abast de totes les butxaques.
Reserva el teu free tour i descobreix les interessants propostes expositives que ens ofereix la ciutat.


Consulta la disponibilitat en el nostre calendari, és molt fàcil, i, si ja has reservat, ens veurem en el punt de trobada, a l’hora prevista. Coneix a persones amb els teus mateixos interessos, passeja per Palma i aprèn a gaudir de l’art contemporani.

  • NEWS

    ARA SÍ. Ja podeu apuntar-vos als tours d'aquesta tardor. Visitarem tres galeries per cadascun dels cinc diferents recorreguts. En total, deu projectes expositius per compartir a través del coneixement i la passió
    Primer, entreu al menú RECORREGUTS i trobareu tota la informació sobre les exposicions, després, trieu dins el calendari el dia, l'hora i el nombre de persones. Una vegada feta la reserva, rebreu tot d'una un correu de confirmació.
PUNT DE TROBADA:
Passeig del Born, just davant del Casal Solleric.
BOOKING CALENDAR
Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK