GALERIA XAVIER FIOL
MELVIN MARTÍNEZ. Puerto Rico, 1976
"Pintures silvestres". El seu estíl neo-barroc és una posada en escena caótica, visceral, intensa plena d’humor d’alguna cosa que no té ni principi ni fi, simplement succeix. A través d’aquesta óptica convulsa i densa, elaborada amb materials com el confeti, el collars, la brillantina o l’acrílic, l’artista ens porta a l’esència de la seva obra: la recerca constant dels limits estètics.

PEP LLABRÉS ART CONTEMPORANI
EMILIO GAÑÁN Plasencia, Càceres, 1971. CARLOS CARTAXO Valladolid, 1978. ROBERT FERRER València, 1978.
"Línia". Aquesta exposició a sis mans, que ara presenten, posa en evidencia els punts en comú dels tres artistes: l’admiració cap a mestres com Yturralde i Palazuelo, l’abstracció, la geometria, lírica i la línia com a eina per construir el seu llenguatje. Una exposició amb tres visions i versions d’un mateix tema.

GALERIA HORRACH MOYÀ
PEP GIRBENT. Sòller, Mallorca, 1966
"Pictures/ El Rite (projecció)". Artista irreverent, col·lecciona imatges de les quals es serveix per replantejar els conceptes de còpia, repetició o propietat posant-los en valor, ressaltant que, les imatges, els objectes-còpia, adquireixen en la seva repetició noves i valuoses propietats. Rito és un vídeo realitzat per Manuel Espinoza durant l’execució in situ, del mural de deu metres dibuixat per Girbent. Es tracta d’un assaig videogràfic creat a partir d’imatges fixes i un mínim (però decisiu) fragment fílmic.

GALERIA FRAN REUS
NAUZET MAYOR. Las Palmas, 1980.
"Misèria contemporània". Aquest nou projecte és una crítica oberta plena d’humor al establishment, a allò que s’espera que sigui un artista o a com ha d’actuar. Sempre a través de la ceràmica com a material i del llenguatge conceptual com a mitjà, Nauzet deixa de banda la manipulació d’imatges i recupera el concepte d’escultura en tant a allò formal del mateix i ens ofereix una visó subjectiva de la realitat com a pura ficció.Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK