ADDAYA PALMA
ÁNGELA BONADÍES, Caracas, 1970.
"David Alfaro Siqueiros, América Tropical + Street Meeting, LA 1932-2016"
L’interessen les histories que sorgeixen de l’arquitectura, una disciplina que usa com a eina per narrar realitats i que actua com un arxiu a través del qual ens parla de la memòria, de la visibilitat i de la invisibilitat o de les estructures culturals. La seva feina, principalment fotogràfica, és una denuncia en contra de la guerra que s’està lliurant en contra de la subjectivitat.

GALERIA KEWENIG
HENDRIK KRAWEN, Lübeck, Alemania, 1963.
"Dilema perdido"
Elements típics del paisatge urbà com façanes d’edificis, tanques publicitàries o qualsevol fenomen de la vida contemporània, són representats en les pintures i impressions d’aquest artista alemany mitjançant l’ús d’una paleta cromàtica gairebé monocroma junt amb la utilització d’horitzons baixos i formes que aconsegueixen un llenguatge propi, fàcilment identificable.

GALERIA MAIOR PALMA
CARLA AROCHA& STEPHANE SCHRAENEN. Veneçuela, 1961 i Bèlgica, 1971.
"Walk the line"
L’obra d’ambdós artistes profunditza en l’experiència conscient de la percepció sensorial i les seves modificacions graduals, a partir de trampes visuals, lleus variacions cromàtiques i reflexos que convoquen amb subtilesa el despertar dels sentits i també de les emocions.

HORRACH MOYÀ DRASSANES
SUSY GÓMEZ, Mallorca, 1964.
"Metallica"
Artista multidisciplinar, la seva obra es construeix a partir d’una reflexió cap la identitat, a partir d ela voluntat d’explorar la intersecció entre l’art i l’espiritualitat. Es preocupa per la posició que ocupa el subjecte en el món contemporani i, més concretament, del paper de la dona respecte al de l’home a través de l’historia.Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK