PEP LLABRÉS ART CONTEMPORANI
JUAN FRANCISCO CASAS. La Carolina, Jaén, 1976
It's hard to be an artist
L'exposició és un recorregut autobiogràfic que parteix d'inquietuds personals trencant la frontera entre allò privat allò públic.
Desenvolupa la seva feina a partir de referències fotogràfiques cotidianes, en molts casos de caràcter eròtic, que converteix en dibuixos executats amb un simple bolígraf blau amb un acabat tecnicament perfecte.

GALERIA XAVIER FIOL
SANTIAGO VILLANUEVA. Madrid, 1966.
Probablemente...sí
La idea que predomina en la trajectòria de Santiago Villanueva és la tensió.
Si a primer cop d'ull ens sedueix amb la seva estètica pulcra, brillant i industrial, seran aquests trets els quals ens dificultin apropar-nos en el món emocional que l'artista insinua timidament.
El temps és la quarta dimensió que l'artista incorpora en aquest projecte. Una seqüència de 25 instantànies on el moviment és capturat, encara que potser no del tot.

LLUC FLUXÀ HC
PEP CARRIÓ (Mallorca, 1963), FERNANDO MEGÍAS (Barcelona, 1945), MIMMO PALADINO (Itàlia, 1948).
Occhio Sinistro
Fent una interpretació lliure, traduïm el títol d'aquesta exposició com "ull sinistre", un joc de paraules que ens proposa mirar cap el nostre interior.
Els tres artistes, cadascun des d'una perspectiva diferent, ens donen la seva visió subjectiva i escrutinadora sobre allò que l'ull més fosc intenta veure quan il·lumina l'existència humana.


HORRACH MOYÀ DRASSANES
TERENCE KOH. Pekín, Xina, 1977.
Empty boat
Si bé, va començar essent l'enfant terrible del panorama artístic neoyorquí, l'obra de Koh ha evolucionat cap a un camí més espiritual i menys excèntric. Obra i vida són una mateixa cosa per aquest artista qui explora conceptes com la nostàlgia, la religió, la identitat, el poder, la moda o l'homosexualitat, sempre sense perdre de vista la mort, com a única certesa de la vida, i la comunicació, denominador comú en totes les seves obres.Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK