GALERIA FRAN REUS
TOMEU SASTRE. Mallorca, 1986.
"Assaig per a un monòleg improvisat"
Artista conceptual, utilitza el text com a base per desenvolupar la major part dels seus projectes en els quals l'espectador, n'és una part activa. En aquesta ocasió, s'endinsa en el món de la comèdia per, en clau humorística, parlar-nos de les dinàmiques i vicis propis del context artístic. Combina, en la seva proposta expositiva, el concepte que transmet per diverses vies, amb els objectes creats a partir d'ell.

PEP LLABRÉS ART CONTEMPORANI
MONIKA BUCH. València, 1936
Trobem en la seva obra influències de la puresa estètica i el funcionalisme de la Bauhaus y també de l'art òptic. Monika Buch treballa sobre la percepció de la visió i el concepte de la tridimensionalitat. Utilitza formes geomètriques realitzades amb colors plans i diferents tècniques gràfiques en les quals els colors i la interacció entre ells es converteixen en l'eix central de la seva producció artística.

GALERIA XAVIER FIOL
HERBERT HAMAK, Alemania, 1952. TOMISLAV NIKOLIC, Australia, 1970.
"Sense límits"
L'exploració dels límits del color, la utilització de pigments en estat pur i el valor atorgat al llenç, són tres de les principals característiques que fan possible establir un diàleg entre aquests dos artistes. Mentre Hamak juga amb l'ambigüitat entre pintura i escultura, traspassant la bidimensionalitat del llenç, Nikolic incorpora el marc a l'obra, convertitnt-lo en una part indispensable de la mateixa.

ADDAYA PALMA
FERMÍN JIMÉNEZ LANDA. Pamplona, 1979.
"Pots arribar aquí o allà o donar la volta a la costa"
En l'obra de Fermín Jiménez no trobem un projecte unitaria o un estíl coherent. Per aquest artista l'art és un laboratori on l'errada no existeix. Seguidor de l'art processual i de l'ultraísme, ens sorprèn amb accions que ens donen noves lectures, allunyades de tot allò establert.Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK