GALERIA PELAIRES
PRUDENCIO IRAZÁBAL. Puentelarrá, Àlava, 1954. Tide Marks
Pintura científica i espiritual a parts iguals.
Prudencio Irazábal mostra preocupació per l'estructura, el material i el color que posa al servei de la llum, eix del seu llenguatge: la claredat és el quid, l'essència, la naturalesa inteligible de les coses.
Aplica el color en fines capes translúcides i gradacions subtils aconseguint així profunditat i vibració cromàtica. Tot un repte per l'ull humà.

GALERIA MAIOR
. ANTONIO MESONES. Torrelavega, Santander, 1965.
L'obra d'Antonio Mesones és una tornada cap a la pintura pintura. En els seus paisatges construïts des de l'abstracció, ens parla de llum, color i de temps.
El seu procés creatiu és intuïtiu i irracional, mentre que el seu procés pictòric és estudiat i meticulós. De la barreja d'ambdós conceptes, neixen espais de silenci, construccions nítides i precises que ens aïllen del "jo" per endinsar-nos en el terreny d'allò Sublim.

ABAARTLAB
JAIME SICILIA. Madrid, 1970.
Seascapes
Matèria, llum, espai i temps són les constants preocupacions d'aquest artista madrileny, arquitecte de formació i de professió fins l'any 2008.
Profundament inquiet, la seva mirada s'atura en tot allò que serveix per aportar bellesa a la vida.
Amb Seascapes, Sicilia ens convida a fluir per abstraccions de paissatges marins, gasosos i estàtics al mateix temps, que ens captiven en la seva atmòsfera canviant.

GALERIA FRAN REUS
M REME SILVESTRE. Monóvar, Alacant, 1992.
*RAAD? Pff (1000 MAILS*
El concepte a l'entorn del qual gira l'obra de M Reme Silvestre, és la vulnerabilitat de l'ésser humà davant les estratègies que genera la societat de la informació.
En aquesta instal·lació, l'artista utilitza la patologia del bruxisme com a possible reflexe del malestar i cansament crònic de l'individu contemporani.Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK