GALERIA PELAIRES
FRANK NITSCHE. Alemania, 1964.
"Palmaphony"
Joc de composicions abstractes d'inspiració futurista
Frank Nitsche crea, mitjançant colors plans i formes geomètriques, tot un procés de recerca d'allò figuratiu en allò abstracte. Es tracte d'obres influenciades per les noves tecnologies i que ens recorden al disseny o els plànols arquitectònics.
L'artista cerca la repetició, la serenitat i la multiplicitat de punts de vista en l'obra.

GALERIA MAIOR
. ALI KAAF, Algèria, 1977
Artista sirià-germànic desenvolupa formes úniques que exploren el punt i la línia, el blanc i el negre, plans i formes, llum i ombra representades amb materials com el vidre, el paper i la fotografia. L'erosió i la resistència són dos temes recurrents en la seva obra igual que l'exploració constant dels límits controlables i el poder inherent a la materia.

KEWENIG PALMA
ELISABETH FRIEBERG. Estocolm, 1977.
"Bat Seba"
Les obres de Frieberg ens confronten amb una forma abstracta de representació dels paisatges, ens ensenyen impresions sobre el món que envolta l'artista, moltes vegades acompanyades dels seus propis escrits.
En aquesta exposició les obres formen part de la serie "Taos", són obres inspirades en el desert de Nou Mèxic, lloc on l'artista Agnes Martin es va traslladar per passar els darrers dies de la serva vida.


ABA ART LAB
LIN UTZON, Copenhague, Dinamarca, 1946
"White"
Lin Utzon mostra un gran interès per la connexió còsmica que es produeix entre tots els elements de l'univers. Aquesta connexió es representa a la seva obra a través de la fluïdesa, el ritme i la representació de la natura.
La artista treballa sempre amb materials naturals amb els que construeix formes orgàniques on el moviment i la frescor captiven a l'espectador.Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK