GALERIA PELAIRES. Planta noble
Propera inauguració dia 14 de juny. Jorinde Voigt i Christian Jankowsky
ALBERT PINYA. Palma de Mallorca, 1985.
"Panta Rei. Hacia un nuevo paradigma"
Artista d'estètica propera al còmic o a la il·lustració, fins ara ha aplicat a la seva obra referències de la cultura popular tot fent una crítica ferotge i humorística de la política i la societat actual.
En aquesta ocasió ens sorprèn amb una sèrie d'obres inèdites realitzades amb un renovat desplegament de mitjans, recursos i representacions (vídeo, escultura, instal·lació i sobretot pintura) junt amb la col·laboració del músic Joan Miquel Oliver. El llenguatje que ara utilitza es críptic i hermètic, proper a l'abstracció psicodèlica. Albert Pinya evoluciona cap a la introspecció, sumant a la seva obra, una nova dimensió

GALERIA MAIOR
. SUSANA SOLANO, Barcelona, 1946
Icona de l'escultura a Espanya des que, en els anys 80, fora una de les representants dels nous llenguatges plàstics al nostre país. La seva obra, propera al mínimal, pel què fa a l'austeritat de les formes i materials, té un gran component subjectiu, característica que confereix a la seva obra un llenguatge propi i únic.

KEWENIG PALMA
Propera inauguració dins el mes de juliol. Artista pendent de confirmar.
ELISABETH FRIEBERG. Estocolm, 1977.
"Bat Seba"
Les obres de Frieberg ens confronten amb una forma abstracta de representació dels paisatges, ens ensenyen impresions sobre el món que envolta l'artista, moltes vegades acompanyades dels seus propis escrits.
En aquesta exposició les obres formen part de la serie "Taos", són obres inspirades en el desert de Nou Mèxic, lloc on l'artista Agnes Martin es va traslladar per passar els darrers dies de la serva vida.


ABA ART LAB
ANKE BLAUE, Alemania, 1967.
"Exégesi"
Escultora a l'inici de la seva trajectòria artística, es decanta cap a la pintura a partir de l'any 2000. Tenyeix, i ara també pinta, teles velles de lli, fusionant aquest material amb la juxtaposició de capes de color. Aconsegueix així obres meditatives, abstractes i obertes que ens obliguen a connectar amb les emocions més profundes.Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK