GALERIA PELAIRES
CARLOS AMORALES. Ciutat de Mèxic, 1970
Artista d’allò incert i incòmode, especialista en desprendre a l’espectador de la normalitat i fer-lo transitar per espais alterats, no només física, sino auditiva i conceptualment. La idea que permea en gran quantitat de les seves obres, és la desconexió de la normalitat amb recursos que solen estar dins ella.

GALERIA KEWENIG
R.A.PENCK. Dresde, Alemanya. 1939. Suïssa, 2017
Representant del neoexpresionisme alemany. En la seva obra, que comprèn pintures, escultures i objectes, combina l’abstracció simplificada i el pensament analític. En un intent de reflectir les intrincades estructures del món actual, crea entramats socials i psicològics de gran complexitat. En el seu inconfundible llenguatje pictòric de signes figures es barreja l’expresionisme amb l’art primitiu.

ABAARTLAB
ALEX PROBA. Lüdensceid, Alemanya. 1984
"Mine Yours Ours Hers/ A Poster a day". Fundadora del Studio Proba, es dedica professionalment al disseny. Aquesta és la seva primera incursió en un espai privat a Espanya. El projecte que ens presenta, és una selecció de pòsters realitzats al llarg de quatre anys i que va néixer d’un bloqueig mental. Per tal de desfer-lo, Proba va començar a jugar amb imatges, formes tonalitats, sense un objectiu en el cap. L’exercici no només va funcionar, sinó que tan bon punt va veure els resultats, decidí realitzar un pòster al dia. Els va publicar a les xarxes socials i va convidar als seus seguidors a participar-hi convertint el projecte en un document visual ple de records i sentiments de totes les persones que hi varen participar.

GALERIA MAIOR
PEDRO CALÁPEZ. Lisboa, Portugal. 1953
"El límit ubic". Ni explica ni resol els problemes i les necessitats de la societat. La força de l’obra de Calápez resideix en el diàleg que estableix entre la seva pintura i allò que l’envolta explicat a través del concepte de límit, en tant que figura, proposta, forma i discurs. Les obres d’aquesta exposició, s’organitzen en peces aïllades peces de conjunt, totes elles amb vocació d’instal·lació.Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK