GALERIA PELAIRES
"The cave wall was always there"
Exposició col·lectiva: Ricardo Alcaide, Alice Channer, Steve Claydon, Carlos Irijalba, Rafael Munárriz, Claudia Peña Salinas, Lucas Simoes.
Comissari: Adam Thomas
El factor que uneix el treball dels artistes seleccionats, és el tema del material i el seu processament. Els interessa redescobrir i fer-nos visible la seva essència original establint una tensió entre aquesta i el seu estat actual. El nou lloc, fruit d’aquesta tensió, permet dotar, a materials aparentment comuns, de noves interpretacions i significats.


GALERIA XAVIER FIOL
JOSE LUÍS PUCHE, Màlaga, 1976.
"Lo que vieron los vientos del sur"
Si en els seus inicis es decantava per l’abstracció, la seva obra ha evolucionat cap l’art figuratiu amb una gran càrrega conceptual.
Es defineix a ell mateix com un caçador d’imatges, de les quals en descompon la perspectiva, establint així visions diferents i narracions alternatives simultànies. Cerca, a través sobretot del dibuix en blanc i negre, aconseguir objectes visuals i intel·lectuals amb els mínims recursos.

GALERIA FRAN REUS
ISAAC LYTHGOE, Guensey, 1989.
"Smell Summer Rain"
Isaac Lythgoe és un artista multimèdia. La seva pràctica artística reflexiona sobre la consciència i les seves distorsions. Elabora discursos narratius servint-se d’un llenguatge aliè a convencionalismes i plè de superfícies seductores o escenografies de ficció on les imatges oníriques, kitsch o surrealistes o tot al mateix temps, exploren la societat actual i la cultura contemporània.

ABA ART LAB
MIQUEL MESQUIDA, Manacor, 1954.
"Catorze-Quattuordècim"
Allarga fins l’infinit un espai de rel·lació entre els éssers humans que passen alternativment del enteniment a la discordia. Un escenario grotesc i de forta petjada onírica emmarca els motius d’una atmòsfera, no exenta d’angoixa, que esdevé una crítica a la hipocresía, als convencionalismes i als estaments. És en aquesta via on floreix un anecdotari àcid i irònic que no exclou una profunda reflexión entre lo físic i lo anímic o entre lo matèric i lo espiritual.Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK