Sabies que Palma és la ciutat d'Espanya amb més galeries d'art contemporani per habitant?
Vols conèixer les galeries d’art contemporani de Palma? Animat a entrar-hi! Nosaltres t’acompanyarem pels millors espais expositius de Ciutat i te n’explicarem les seves particularitats.
T’agradaria poder gaudir encara més de les exposicions que les galeries ofereixen? Hem creat aquest projecte per fer accessible el llenguatje de l’art contemporani.
Apuntat i t’aproparem al món de cada artista a través de l’observació i l’anàlisi de les seves obres.
T’interessa l’art contemporani i vols aprofundir en els projectes que cada artista proposa? Et proporcionarem les eines necessàries per fer-ho.
Amb IntroArt milloraràs la teva percepció i sensibilitat cap l’art contemporani. Viu aquesta experència estètica amb nosaltres!
Grups de màxim 12 persones (consultar altres possibilitats) Català, castellà, anglès. Durada: 1h 30 min Preu: 15€ Punt de trobada: Lleones de la plaça Joan Carles I

  • News

    INTROART ES CONVERTEIX, A PARTIR D'ARA, EN UNA ACTIVITAT PER PODER GAUDIR TOT L'ANY. PUC AVANÇAR-VOS QUE ELS PROJECTES QUE PRESENTEN LES GALERIES, EN AQUESTA EDICIÓ, SÓN IMMILLORABLES. *Les reserves han de fer-se amb un mínim de 24h d'antelació respecte al dia i hora escollits.
  • SEPTIEMBRE

    LES RESERVES PELS ITINERARIS EN ANGLÈS, ES PODEN FER ENTRANT A LA PART ANGLESA DE LA WEB I COMENÇARAN PEL NOVEMBRE. .
Recorregut
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK